Audition

Just nu har vi inte audition till några av våra produktioner, men håll utkik på våra sociala medier och här för att få all info när det är dags.

Här nedan kan du läsa lite om vad som sagts av våra medarbetare sommaren 2020

Våra grymma artister 2020

Såhär tyckte vi om jobbet hos Show Concept

Annika Sivertsson 

Regionsansvarig Norr

"Att jobba som regionsansvarig på Show Concept i sommar har varit otroligt kul, utvecklande och givande! Jag fick följa 10 artisters utveckling och försökte ge dem redskapen de behövde för att bli så bra som möjligt. Det var utmanande och väldigt roligt att vara med på! Jag vill göra det flera gånger om!"

Hanna Boquist

Regionsansvarig Väst

Wow - vilken sommar! Jag har haft den stora äran att få arbeta som regionsansvarig för 6 härliga destinationer med 12 fantastiska artister för att hjälpa dem med smått som stort hela sommaren lång. Det har varit såväl utmanande som otroligt givande och jag har fått en unik möjlighet att utvecklas både som artist och som ledare. Detta vill jag göra om! 

Sophia Ismini - Patras

Artist Enköping

"Den mest givande arbetsplatsen jag varit på. Det har varit en ära att få representera Show Concept med så proffsigt material och show i världsklass. Det finaste var när man såg lyckan i ögonen hos barnen och publiken, man såg att just nu skapas ett minne som kommer att leva kvar. Kanske när farfar var uppe och buggade med farmor, när kompisgänget fällde en tår till Fix You eller när dottern fick en high five av ekorren Yessi. Sommaren 2020 var GLÄDJE"

Mathilde Holmstrup Andersen

Artist Malmö

"Jag tycker det var jätteroligt att få showa och underhålla hos Show Concept. Det var en helt underbar upplevelse att få göra det med min kompis Søren och vi har skrattat och fått minnen för livet. Min röst och mitt självförtroende inom show har utvecklats så mycket och jag är så tacksam för denna sommaren" 

Sofia Arvidsson

Artist Grebbestad

"2020 i Grebbestad har bonat plats i mitt hjärta; jag skrattade och växte i lika takt"

Anna Saintout

Artist Kalmar

"Att få ha jobbat med Show Concept nu i sommar har varit roligt och utvecklande. Man får frihet under ansvar och chans att utvecklas då uppdraget innehåller många olika moment där det, oavsett om man jobbat tidigare eller inte, finns utrymme att utmanas"

Evelina Cederholm

Artist Mariestad 

"Lyxigt att få underhålla glada och tacksamma campinggäster i Sommarsverige. Den oerhört stora mängden scentid är svår att hitta i ett annat jobb och jag kunde inte vara mer tacksam för att detta blev mitt första jobb som showartist"

Lisa Johansson

Artist Umeå 

"Tack för den här sommaren! Det har varit svinkul på alla sätt och vis. Det var så jobbigt att lämna campingen och jag saknar redan alla barnen. Jag har lärt mig grymt mycket! Sista showerna kändes helt crazy! Jag log hela bilresan hem på 4 timmar!"

Linnéa Dahlgren

Artist Åhus

"Min sommar har varit rolig och lärorik. Att få jobba med barn och att vara ute hela sommaren har varit superhärligt och att dessutom få showa och dela det med min bästa vän, har varit fantastiskt. Jag har fått ett annat självförtroende på scenen och vågar ha roligt på riktigt"