Sagt om oss

"Sommarsäsongen 2020 är nog den som vi kommer att minnas mest en mycket lång tid framöver. First Camp har aktiviteter och underhållning på 23 av 40 destinationer i Sverige, i år har det varit en enorm utmaning att kunna genomföra dessa tryggt och säkert med tanke på Covid-19. I år lanserade vi dessutom vår nya barnklubbskaraktär Yessi, dräkterna levererades veckan innan premiären för konceptet. Även i år valde vi att teckna avtal med Show Concept by Sarah Howard, något vi inte ångrat en enda gång. De har levererat artister av högsta kvalité som skött både barnklubb och kvällsshower. I våra gästenkäter och på sociala medier berömmer våra gäster sommarens underhållning. Jag är otroligt imponerad över hur företaget lyckades öva in årets program via modern teknik, eftersom läget satte stopp för en fysisk utbildning. Det var varit ett mycket smidigt och proffsigt företag att samarbeta med, och vi har kunnat genomföra alla aktiviteter på ett Covid-19-säkert sätt till allas belåtenhet."

- Mikael Wåhlund Aktivitetsansvarig First Camp 

"Tack Sarah Howard för att du fulländande vår kickoff med ett perfekt avslut på dagen. Våra medarbetare kommer sent glömma denna fantastiska dag. Stort tack till dig och ditt team." 

- Marielle Lysén Eurocash 

"Att vi valde Show Concept by Sarah Howard föll sig naturligt då vår komplexitet och storlek kräver en aktör med bred erfarenhet och en tydlig målbild som alltid sätter gästens behov i fokus. På våra 14 destinationer har Sarah Howard och Show Concept säsongen 2019 levererat minnesvärda upplevelser för både barn som vuxna. Med ett deltagande på över 40'000 personer är vi otroligt nöjda över den gångna säsongen och ser fram emot vidare samarbete för att gemensamt skapa oförglömliga gästupplevelser"

- Per Åkerström Driftchef First Camp Sverige AB

"Vi hyr stuga på Daftö Resort för åttonde sommaren nu. Såklart är Daftö värt 5 stjärnor. Mycket tack vare Sarah Howard"

- Alexandra Korn

"Sån jävla kärlek och respekt till alla tusentals mer eller mindre unga människor som ägnar somrarna åt att roa barn. UTAN ER STANNAR SVERIGE"

 - Fredrik Wikingsson Kanal 5

"Sarah höjer stämningen till max. Hon är ett sådant kraftpaket att alla rycks med och dansgolvet fylls från första till sista låten. Jag kan varmt rekommendera henne!!!" 

- Mette H. Johansson